Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Gümüşhane Halk Eğitimi Merkezi

Telefon : 04562131083
Belgegeçer :
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://gumushanehem.meb.k12.tr
Adres : Karaer Mahallesi Sebahattin Aytaç Caddesi No4 GÜMÜŞHANE
VİZYON : VİZYONUMUZ Gümüşhane Merkez Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü olarak, tüm insanlarımıza çağımızın ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi, beceri ve davranışları kazandırmak, onların ilgi ve istekleri doğrultusunda ekonomik, toplumsal ve kültürel gelişmelerini sağlamak, çeşitli süre ve düzeylerde, düşünen araştıran, kendine güvenen ve sorumluluk sahibi kişiler yetiştirerek, toplumun yaşam kalitesini yükseltmek için varız.
MİSYON : MİSYONUMUZ Örgün Eğitim Sistemi dışında kalan, Eğitimlerini tamamlayamamış veya eğitimini desteklemek ihtiyacı hisseden her insana, dünyadaki gelişmelere uygun, ekonomiye katkıda bulunmalarını sağlayacak, üretici olmayı öğretecek, yeni yapılanmalarla hizmet vermek için varız.
BAŞARILAR : Kurumumuz 2013-2014 Eğitim ve Öğretim Yılında Düzenlenen Yılın Kaliteli Kurumu Değerlendirmesinde Kurumlar Kategorisinde Birincilik Ödülüne layık görülmüştür.

Derslik :1
Atölye-İşlik :7
Çok Amaçlı Salon :2
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :150
Öğretim Şekli :Tam Gün Tam Yıl
Saatler : 08:30 - 19:30
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer Katı Yakıt
Servis : Yok
Ulaşım : Kurumumuz il merkezindedir.
Yerleşim Yeri : Karaer Mahallesi Sebahattin Aytaç Caddesi No:4
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Gümüşhane Merkez İlçe
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Kurumumuz tarafından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Avrupa Birliği Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı tarafından finanse edilen "Kızlarımız Okullaşıyor, Üniversiteler ve iş Alanlarıyla Buluşuyor" Projesini yürütmektedir.
Yazdır :